Zwangerschapspilates

Deze groepsles is erop gericht om je fit te houden tijdens je zwangerschap. Tijdens deze les zal er enorm veel aandacht besteed worden aan je houding. Tevens voorkomt en bestrijdt deze vorm van pilates lage rugklachten, bekkenklachten, bekkenbodemklachten en incontinentieproblemen.

Zwangerschapspilates wordt in kleine groepen gegeven. Iedere zwangere vrouw die zich verantwoord wilt voorbereiden op haar bevalling is welkom tijdens deze les die gegeven wordt bij Mama, Baby en Kids centrum Bij Ries in Valkenwaard. Of je nu sportief bent of niet en of je nu zwanger bent van je eerste of derde wonder. Pilates en zwangerschap gaan tot aan de bevalling samen, je hoeft dus niet vroegtijdig te stoppen.

Waarom pilates tijdens zwangerschap?

Over het algemeen is het zo: hoe beter uw conditie, hoe gemakkelijker de bevalling. De zwangerschap belast je baarmoeder, waardoor de algemene belastbaarheid van het lichaam vermindert. Door middel van zwangerschapspilates versterken we jouw dieper gelegen rug- en buikspieren. Hierdoor wordt je “core” stabiliteit sterker. Het trainen van je bekkenbodem staat op de voorgrond met alle voordelen van dien:

Andere voordelen van pilates tijdens de zwangerschap zijn onder andere een verbeterde conditie en algehele fitheid, minder gewichtstoename en vetopslag en een sneller herstel na de bevalling. Tevens wordt er tijdens de lessen informatie gegeven over je zwangerschap, bevalling en het oudersschap.

Overige informatie

De Zwangerschapspilates kan op verschillende locaties gegeven in Valkenswaard, Eindhoven, Best, Veldhoven, Oerle, Dommelen, Aalst, Waalre, Geldrop, Heeze, Leende, Son en Breugel, Eersel, Bladel, Reusel, Hapert, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Budel en ook over de grens in België in Lommel en daar voorbij! Mocht er geen geschikte datum, tijd of locatie voor jou bij staan, neem dan contact met mij op. Bij voldoende aanvraag ben ik bereid een nieuwe cursusgroep op te starten.

Op dit moment wordt de zwangerschapspilates iedere donderdagavond van 20:00 – 21:00 uur gegeven Bij Ries in Valkenswaard, van der Clusenstraat 10, 5553 EL.

Kosten voor deze les bedragen €75,- voor 10 lessen.

In veel gevallen wordt de zwangerschapspilates (deels) vergoed. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Interesse?

Heb je interesse in zwangerschapspilates en wil je graag meer informatie hierover ontvangen?
Dat kan dan door contact op te nemen met mij of Bij Ries (www.bijries.nl)

Heb je interesse om zwangerschapspilates aan te bieden binnen jouw bedrijf of organisatie? Dan kun je contact opnemen met mij.

Aanmelden

Copyright © 2018 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk